Patike

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Veličina
Prikažite više
Kolekcije
Prikažite više
Cena
zenski
4.001 - 5.000 RSD
8 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Patike 29801N
4.199,00 RSD
Veličina
20
22
23
26
28
30
31
33
34
Sačuvano u omiljne
Patike 30151N
4.299,00 RSD
Veličina
21
23
24
26
32
33
Sačuvano u omiljne
Patike 40091N
4.399,00 RSD
Veličina
19
20
21
23
24
25
Sačuvano u omiljne
Patike 40091B
4.399,00 RSD
Veličina
19
20
21
23
24
25
Sačuvano u omiljne
Patike 29771B
4.499,00 RSD
Veličina
25
28
30
31
32
33
34
35
37
Sačuvano u omiljne
Patike 30150H
4.599,00 RSD
Veličina
24
26
27
31
32
35
Pročitajte

Patike

Za pravilan hod deteta, pravi odabir obuće je od ključnog značaja, s obzirom na to da je dečje stopalo veoma osetljivo. Svaki roditelj ima svest o tome koliko je važno da dečja obuća bude adekvatna i kvalitetna, kako ne bi došlo do deformacije prstića i kako bi se dečje stopalo pravilno razvijalo. Pored odgovarajuće veličine, udobnost mora biti na prvom mestu, zbog čega kupovini dečje obuće treba pristupiti ozbiljno i birati je pažljivo, posebno kada se ima u vidu činjenica da je deca brzo prerastu. 

Pollino dečje patike karakteriše moderan dizajn i veliki stepen udobnosti, koja dečje korake čini još lakšim, a dostupne su u brojevima od 19 do 40. Od patika za prohodavanje i prve samostalne korake, preko onih za šetnju, trčanje, nestašluke i slobodno vreme, do ozbiljnih patika za školu ili važne tinejdžerske dane – odaberite adekvatnu obuću za sve dečje aktivnosti, uz prepoznatljivi dizajn i vrhunski kvalitet koji garantuje siguran korak i pravilan razvoj nežnog dečjeg stopala. 

Patike za najmlađe, za dečake i devojčice

Kada je u pitanju obuća za najmlađe, posebno ozbiljno treba pristupiti kupovini prvih patika, s obzirom na to da one najviše utiču na formiranje oblika stopala i njegovu funkciju u hodu. Uz udobne i mekane, ali stabilne Pollino dečje patike, koje fiksiraju zglob vašeg mališana, ne morate strahovati od ozbiljnih zdravstvenih posledica koje mogu nastati usled nošenja neadekvatne i nekvalitetne obuće. Zahvaljujući anatomski oblikovanim ulošcima i ojačanim petama, kao i fleksibilnim i prirodnim materijalima koji omogućavaju da noga vašeg deteta „diše“ te ne dovode do pojačanog znojenja i pojave alregije, Pollino dečje patike predstavljaju nepogrešiv izbor i garantuju vrhunski kvalitet, zbog kojeg se već dugi niz godina izdvajaju na tržištu. 

U bogatoj ponudi imamo najatraktivnije modele za moderne devojčice i dečake, od prirodne kože ili platna. Izbor dostupnih Polino patika je iznenađujuće veliki: sportske ili elegantne, plitke i duboke, na pertlanje ili čičak traku (koje dete može samostalno da skida i obuva), različitih boja, materijala i modela, sa neklizajućim đonom, za sve vremenske prilike i atmosferske uslove, kao i različite odevne kombinacije.  U ponudi ima i unisex modela. S obzirom na to da izbor obuće treba prilagoditi vremenskim prilikama, izaberite nepropustljive patike koje će dečja stopala po lošem vremenu štiti od kiše, a za vrele letnje dane birajte one od posebno obrađenih materijala ili platna, koje će ih štiti od vrelog asfalta i pojačanog znojenja. Neka patike koje odaberete budu primerene aktivnosti kojom se vaši mališani bave. Priuštite svom detetu najbolju obuću, od prirodnih materijala, u kojoj će se osećati dobro, sigurno i bezbrižno. Ulažući u kvalitetnu obuću za svoju decu, ulažete pre svega u njihovo zdravlje. Uverite se da zdrava dečja obuća ujedno može biti i moderna i lepa. 

Posetite Polino internet prodavnicu

U slučaju da niste u mogućnosti da naša prodajna mesta obiđete lično, posetite Polino internet prodavnicu, uštedite vreme i obradujte svoje mališane kvalitetnim patikama čiji dizajn prati svetske trendove. Kupovinu patika obavite od kuće, jednostavno i brzo, u krugu porodice, u samo nekoliko koraka i bez obavezne registracije. Pretražite sajt lako i sortirajte pretragu prema kriterijumima koji vama odgovaraju, ukoliko želite da dodatno ubrzate postupak onlajn kupovine. Nakon što odaberete željeni model i odgovarajuću veličinu dečjih patika, dodajte artikal u virtuelnu korpu, ostavite podatke neophodne za prijem pošiljke i novi par patika za vašeg mališana uskoro će vam stići na kućnu adresu. U slučaju da ste poručili neodgovarajuću veličinu ili model patika, nemojte brinuti, jer postoji mogućnost zamene. Osim toga, za sve onlajn porudžbine veće od 3.000 dinara isporuka je besplatna. Takođe, na raspolaganju smo vam za sva vaša eventualna pitanja i nedoumice, a sa nama možete kontaktirati telefonskim putem ili putem imejl-adrese.