Uslovi i način plaćanja

Uslovi i način plaćanja za online porudžbine  

Proizvode koje želite da poručite putem www.pollino.rs, možete platiti na više načina:

1.Plaćanje gotovinom, prilikom preuzimanja pošiljke
2.Plaćanje na račun u banci- uplatnicom
3.Plaćanje platnim karticama (online, tokom procesa kupovine na sajtu) 

 

Plaćanje pouzećem
Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.pollino.rs , plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe Daily Express koji Vam donosi pošiljku.


Plaćanje na račun u banci- uplatnicom
Ukoliko želite, Vašu online porudžbinu možete platiti i putem uplatnice. Selektovanjem  načina plaćanja “Na račun u banci- uplatnica”, imaćete mogućnost i pregleda iste:

Nakon potvrde porudžbine, uz mail Potvrde porudžbine, u Prilogu će Vam, stići u PDF formatu izgled uplatnice za Vašu kreiranu porudžbinu.

NAPOMENA: Uplatu izvršavate tek nakon poziva člana naše Online službe sa informacijom da možete izvršiti uplatu i u kom iznosu. Molimo Vas da uplatu na osnovu uplatnice ne izvršavate samoiniijativno čim je dobijete nakon kreiranja porudžbine, već tek nakon našeg poziva.

Isporuka porudžbina plaćenim na račun u banci tj. uplatnicom se vrši u roku od 2-3 radna dana nakon evidentirane uplate.

Ukoliko budete imali problema sa prolaskom poziva na broj za uplatu, pokušajte da izvršite uplatu bez unosa modela plaćanja (broja 97).


Plaćanje platnim karticama
Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

1.Broj kartice
2.Datum isteka
3.CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

 

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

 

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Pollino e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:
1.Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na Pollino internet portalu.
2.Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
3.Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

 

Plaćanje platnim karticama na rate

Svoju narudžbinu možete platiti i na rate, bez kamate, do 3 mesečnih rata, koristeći Visa, MasterCard ili Amex kartice banke Intesa. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

1.Broj kartice
2.Datum isteka
3.CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine:

NAPOMENA:
Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.
Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD
Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stanicama banke.

 

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Pollino e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:
-Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na Pollino internet portalu
-Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini
-Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje

 
NAPOMENA:
Prilikom uspešnog procesa kreiranja online porudžbine sa načinom plaćanja platnom karticom, Vaša sredstva se samo rezervišu. Tek nakon rezervacije robe na osnovu lagera za Vašu online porudžbinu, vrši se naplata rezervisanih sredstava u vrednosti robe koja je rezervisana za slanje. U slučaju da su prilikom kreiranja porudžbine rezervisana sredstva ali na žalost nemamo robu za slanje za Vašu porudžbinu, bićete kontaktirani od strane našeg  Online tima. Ukoliko u našoj ponudi ne alternativni artikal i odustanete od kupovine, sredstva se razrezervišu.

Uslovi i način plaćanja u Pollino radnjama

Proizvode koje želite da kupite u našim Pollino maloprodajnim radnjama, možete platiti na više načina:
1.Plaćanje gotovinom na kasi
2.Plaćanje platnom karticom
3.Plaćanje čekovima

 

Plaćanje gotovinom na kasi
Prilikom kupovine u Pollino radnjama, kupac ima mogućnost plaćanja gotovinom na kasi isključivo u dinarskoj protivrednosti na osnovu trenutnih cena prikazanih na kupljenim proizvodima.


Plaćanje platnom karticom
Prilikom kupovine u Pollino prodavnicama, kupac ima mogućnost plaćanja svim platnim karticama u domaćoj valuti na kasi.
Mogućnost plaćanja na 3 mesečne rate svojim korisnicima nudi Banca Intessa za sve kupovine preko 5.000 RSD.

 
Plaćanje čekovima
Plaćanje čekovima Pollino kupac može izvršiti isključivo u prodavnicama i to na 3 mesečne rate.

 

 

Uvek Vaš...