Plaćanje platnim karticama

Prilikom online kupovine artikala iz naše ponude na sajtu www.pollino.rs, imate mogućnost online plaćanja platnim karticama i to na dva načina:

 

Plaćanje platnim karticama u celokupnom iznosu
Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:
Broj kartice
Datum isteka
CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice

Plaćanje platnim karticama na rate

Svoju narudžbinu možete platiti i na rate, bez kamate, do 3 mesečnih rata, koristeći Visa, MasterCard ili Amex kartice banke Intesa. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

1.Broj kartice
2.Datum isteka
3.CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine:

 

NAPOMENA:
Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.
Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD
Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stanicama banke.

 

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Pollino e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:
-Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na Pollino internet portalu
-Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini
-Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje

 
NAPOMENA:
Prilikom uspešnog procesa kreiranja online porudžbine sa načinom plaćanja platnom karticom, Vaša sredstva se samo rezervišu. Tek nakon rezervacije robe na osnovu lagera za Vašu online porudžbinu, vrši se naplata rezervisanih sredstava u vrednosti robe koja je rezervisana za slanje. U slučaju da su prilikom kreiranja porudžbine rezervisana sredstva ali na žalost nemamo robu za slanje za Vašu porudžbinu, bićete kontaktirani od strane našeg  Online tima. Ukoliko u našoj ponudi ne alternativni artikal i odustanete od kupovine, sredstva se razrezervišu.


Uvek u svakom momentu možete dobiti pomoć našeg Pollino korisničkog centra putem telefona 011/2443-178 ili putem mail-a online@pollino.rs

 

Želimo Vam srećnu kupovinu!