O nama

 

Pollino obuća na domaćem tržištu prisutna je od 1996. godine. Od tada, proizvodnja, koja obuhvata dečije cipelice, baletanke, nehodajuće cipele, čizme, patofne, patike, svake godine postaje bogatija i proširenija.

 

Godine koje su sledile donosile su stalni uspon kako u oblasti proizvodnje tako i u oblasti trgovine dečijom obućom, a ime POLLINO je postalo sinonim kvaliteta i priznati srpski brend.

 

Pollino obuća je izrađena od prirodnih materijala, ima anatomske uloške koji omogućavaju  pravilan razvoj dečijeg stopala i prevenciju deformiteta.

 

Dizajn prati svetske trendove, pa tako svake godine POLLINO proizvode oko 100 000 pari moderne i udobne obuće, za decu i za odrasle, počev od broja 18 pa sve do 40. 

 

Veleprodajna mreža sa 50 odabranih kupaca kao i maloprodajna mreža koja se neprestano širi obezbeđuju potpunu pokrivenost domaćeg tržišta. Pollino je uložio znatne napore i na izvoznom planu godinama učestvujući na poznatim svetskim sajmovima obuće u Dizeldorfu i Milanu, te tako stekao nove kupce u Nemačkoj, Holandiji, Velikoj Britaniji, Rusiji, Australiji i svim republikama bivše Jugoslavije.

 

Neosporan kvalitet, prirodni materijali, anatomski uložak za pravilan razvoj dečijeg stopala i prevenciju deformiteta, kao i vrhunski dizajn opredelili su armiju zadovoljnih potrošača da postanu i ostanu stalni kupci obuće POLLINO.

 


Poznati slogan "Zdravo, lepo, fino...POLLINO!" postao je prepoznatljiv širom sveta.